Bismilahirrahmanirahim
chocolate kidz: September 2012

26 Sep 2012

Chocolate Fountain Sempena Open House Hari Raya

Open House Sempena Hari Raya
Puan Nurul
Taman Melawati, Kuala Lumpur

Package A

Sempena bulan Syawal, agak banyak tempahan yang kami terima. Nasib baik jugalah kami ade support team yang ramai, so masing2 boleh kesana sini untuk sediakan set-up untuk customer kami. Kakak ke Selatan, Saya ke Barat, adik lelaki ke Timur dan sepupu ke Utara.. Hehe...

Pada awal minggu hari raya haritu, kami ke Taman Melawati untuk tempahan package A. Untuk jamuan hari raya and birthday boy anak kepada Puan Nurul. Kami sampai awal, sebab ade lagi majlis yg perlu siapkan. So hanya ade 1 pix sahaja lah untuk Puan Nurul as semua makanan belum siap lagi.


Puan Nurul ambil Package A dan 2kg Marshmallow.

17 Sep 2012

Birthday Party Ms Amalina


Chocolate Fountain Kuala Lumpur @ Birthday Party Ms Amalina
Restaurant D'Saji Felda Villa

Package B

Kami dijemput untuk Majlis Hari Jadi Cik Amalina ke-21. Mengambil package B untuk tetamu 100 orang. Mari tengok gambar sekitar majlis. Meriah..!


















Gadis bertudung hitam tu la Cik Amalina. Birthday Girl!
Happy Birthday Cik Amalina, semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki.

Thank you!


15 Sep 2012

Merdeka!! Merdeka!! Merdeka!!


Promotion Booth Sempena Hari Kemerdekaan
Chocolate Fountain Kuala Lumpur & Chocolate Fountain Johor Bahru 
Bukit Jalil
31 Ogos 2012


Sempena hari kemerdekaan baru² nie, kami buat promosi booth untuk chocolate fountain. Untuk sambutan kali ni, kami jual paling murah. Untung la pada sesiapa yang hadir pada haritu. Saja nak bring out kan something new untuk karnival merdeka kali nie. Sebelah booth kami, (kawan saya juga lah) buat jualan murah2 untuk door gift, umbrella, botol air comel2, fancy kipas n mcm² lg. Memang seronok lah semua orang yg ade kat situh. Tapi lupa nak ambil gambar banyak². Nie je yang ade....







So next year kita jumpa lagi yer....